De bedste etiske og miljøvenlige yoga- og aktivtøjsmærker, du bør kende til

The Best Sustainable Yoga And Activewear Brands You Should Know About

Når det kommer til vores yndlingsaktiviteter som yoga, bør vi altid spørge os selv: Hvad har jeg på?

Hvilke materialer er der brugt til at fremstille dette stykke tøj?

Hvor kommer disse materialer fra?

Hvem har lavet dette stykke tøj?

Hvor længe kan det holde?

Hvad sker der med det, når jeg er færdig med at bruge det?

Hvad er den reelle pris for dette stykke tøj?

Læs mere her: Hvad er bæredygtighed i sportsindustrien?

Her, på Weekendbeeholder vi en samling af bæredygtige og trendy tøj fra mærker som Patagonia, Népra, og Girlfriend Collective! Vi går op i, hvordan vores yogatøj er lavet, og vi går også op i, hvor godt det får os til at føle os! Toppe, leggings og shorts, der hjælper dig med at bevæge dig i din egen rytme og være tæt på naturen på samme tid!

At finde dit bedste yoga- og aktivtøj er lige blevet nemmere end selve træningen! Flere og flere aktive og udendørs mærker bliver bevidste om, hvordan de fremstiller, designer, sender og producerer deres tøj, men der er et par yoga- og aktivtøjsmærker, der virkelig skiller sig ud!

Shop vores bæredygtige kollektion af yoga- og aktivtøj

PATAGONIA - ETISK SPORTSTØJ

Økologisk yogatøj patagonia

Ansvarligt fremstillet - Patagonia yoga og tøj og aktivt tøj bevæger sig med dig gennem stillinger, træning eller klatring.

Patagonia De er klar over, at alt liv på jorden er truet af udryddelse. De sigter mod at bruge de ressourcer, de har - forretning, investeringer, stemme og fantasi - til at gøre noget ved det.

Uanset om du leder efter yogabukser, outdoorjakker, løbeshorts eller aktivtøj, Patagonia så er du dækket ind. Brand's organiske materialer som økologisk bomuld, Tencel, genanvendt polyester og hamp har fremragende egenskaber til alle aktiviteter.

PATAGONIA BÆREDYGTIGHED

Patagonia lover mindst én procent af salget eller 10 procent af overskuddet før skat, alt efter hvad der er mest, til miljøgrupper.

Patagonia sigter mod at bruge 100% genbrugte eller fornybare materialer i sin produktion i fremtiden. Den nuværende procentdel er 69%.

I 1994, Patagonia beslutningen om at tage et opgør med kemisk intensiv bomuld og skifte til økologisk dyrket bomuld i hele sortimentet.

I et forsøg på at forbedre livet for dem, der fremstiller Patagonia produkter, tilbyder de 192 styles, der er Fair Trade-certificeret til syning.

En del af produktionen er Bluesign® certificeret.

Køb vores Patagonia kollektion!

NÉPRA - BÆREDYGTIGT AKTIVTØJ FRA FINLAND

miljøvenligt yogatøj

Vores venner hos Népra tror på køb-mindre-brug-mere-princippet! Bæredygtighed slutter ikke med, hvordan produkterne er fremstillet, men også hvad vi gør med dem, og hvordan vi bruger dem!

Népra blev først grundlagt for at udstyre CrossFit-atleter med bæredygtigt, robust sportstøj og har siden charmeret alle andre sportselskere.

Finlandsbaseret aktiv- og yogatøj, der får dig til at føle dig fantastisk, er beregnet til at holde! For mange yogier, løbere og crossfittere er det en prioritet, så det er det for os!

Det minimalistiske og etiske brand tror på lang levetid og gennemsigtighed. De ønsker at gøre godt og opmuntre deres stamme til at gøre godt! Omhyggeligt fremskaffede italienske materialer sikrer, at tøjet holder til dine aktiviteter!

miljøvenligt yogatøj

Nepra leggings SATURNUS vs. TERRA:

Saturnus-leggings er de blødeste og mest behagelige yogabukser til enhver form for aktivitet, men også til at bære som en del af dit daglige outfit.

"Du får lyst til at blive på hjemmekontoret, så du kan have dette par leggings på hele tiden. Det er virkelig behagelige leggings, som varmt kan anbefales! Jeg kan virkelig godt lide granen, især den høje talje og materialet." - Eeva Y. fra Tyskland

Terra leggings er robust, tyk og passer perfekt til mere krævende sportsgrene som crossfit og vægtløftning, men også til klatring og vandreture.

"Jeg har allerede et par, og jeg elskede dem så meget, at jeg var nødt til at bestille et par mere! Fantastiske tights!!" - Claudia A. fra Schweiz

Køb Népra's bæredygtige yogatøj!

GIRLFRIEND COLLECTIVE - EN MASSE GAMLE VANDFLASKER HAR ALDRIG SET SÅ GODT UD FØR.

miljøvenligt yogatøj

Yoga og aktivt tøj til veninder gør en kæmpe forskel, rydder op i plastikrodet i vores oceaner! Deres tøj er lavet af genbrugte plastikvandflasker, fiskenet og andre genbrugsmaterialer.

Læs mere her: Kampen mod plastikforurening

Girlfriend Collective består vores bæredygtighedstest 10/10! De har alle mulige certifikater, som f.eks:

Bluesign - Garanti for produktsikkerhed

SA8000 - Garanti for etisk fremstilling af tøj

Øko-Tex - Sikre tekstiler

GRS - Global standard for genbrug

Læs mere om Weekendbee's bæredygtighedskriterier ~

Girlfriend sørger for fair arbejdsforhold og byder yogier og aktive piger fra hele verden, i alle former og størrelser, velkommen. Et mærke, der får dig til at have det godt med dig selv! Størrelserne XS-XXXL er tilgængelige. Hvis din størrelse mangler din yndlingsfarve, så lad os det vide!

Shop: Veninde-leggings

Shop: Girlfriend Collective Toppe

miljøvenligt yogatøj

Vil du vide mere? Tilmeld dig et nyhedsbrev for at holde dig opdateret om nye artikler.