Valg af det bedste bæredygtige crossfit-tøj

Choosing the Best Sustainable CrossFit Clothing

Hvad er vigtigt, når man vælger bæredygtigt CrossFit-tøj?

CrossFit kan være en krævende sport for tøjet på grund af de mange forskellige aktiviteter som vægtløftning, burpees, løb og gymnastik, som det skal kunne holde til og understøtte. Vi har spurgt CrossFit-atleten og træneren Elli Gromov, hvad hun synes er vigtigt for tøjet hun har på i boxen.

Se her Népra kollektion

CrossFit-atlet Elli Gromov

CrossFit-tøj skal være bæredygtigt, holdbart og støttende

Det vigtigste ved CrossFit-tøj for Elli er, at det skal være super holdbart, passende og støttende. Hun foretrækker at bruge Népra aktivt tøj som hun synes er super behageligt og slidstærkt på samme tid. Hun kan især godt lide, at de føles som en anden hud.

Elli's foretrukne CrossFit-udstyr er Népra's Terra Tights som er designet specielt til krævende træningsforhold. De er tykkere og mere støttende end de klassiske allround-tights. Saturnus Tights. Elli har brugt sine Terra Tights i lang tid og de ser stadig ens ud. Det er vigtigt, at strømpebukserne sidder supergodt, og at hun ikke behøver at rette på dem under træningen.

CrossFit-atlet Elli Gromov

Hvad er vigtigt, når man vælger bæredygtigt aktivtøj?

Det andet vigtige aspekt ved hendes træningstøj er, at det skal være fremstillet på en ansvarlig måde. Elli er også modedesignstuderende, så hun ved, hvor svært det er at skabe bæredygtigt tøj af høj kvalitet. Studiet har også gjort hende mere bevidst om problemerne i branchen, og derfor ønsker hun at støtte de mærker, der har bæredygtige værdier. Elli vælger Népra activewear, fordi hun ved, at tøjet er designet i Finland, etisk fremstillet i Tallinn, og at de materialer, der bruges, er giftfri, af høj kvalitet og bæredygtige. Hendes favorit Terra Tights er delvist fremstillet af genanvendt polyamid, som oprindeligt stammer fra genanvendt plastaffald.

Se den fulde Népra kollektion.

Se i vores video, hvad Elli har at sige om sig selv og CrossFit-tøj.