Marisa's top 5 Weekendbee products

Heya! Det här är Marisa som skriver. Jag har jobbat på Weekendbee i över 2 år nu och jag hanterar den dagliga kundtjänsten och arbetar som inköpskoordinator. Jag gör också några av de sociala medierna inlägg för oss och nyhetsbreven är också min handstil. Under de två år jag har arbetat på Weekendbee, och även innan dess, har jag aktivt använt de produkter vi säljer i mina hobbyer och på fritiden, och idag är jag här för att berätta om mina topp 5 favoritprodukter från vår kollektion!

Det här är jag på en Weekendbee resa i Noux!

Jag gillar att bära sportkläder i princip hela tiden och jag har också många olika hobbyer som trailrunning, bouldering, yoga, kajakpaddling, skidåkning och issimning. 🧘‍♀️🧗‍♀️🚣‍♀️🏃‍♀️

Jag älskar också att vara ute i naturen och tar dagliga promenader i den lokala skogen. På längre semestrar åker jag gärna till Norge, där jag får tillbringa tid i bergen och erövra dem. Det är därför jag vill att mina kläder ska kunna anpassas till olika sporter och naturligtvis vara slitstarka och funktionella i de varierande väderförhållandena här i Finland.

Jag kommer också att berätta om storleken på de produkter jag använder och hur jag känner att passformen motsvarar deras storlek, så att detta också hjälper dig att välja rätt storlek. Min storlek är i allmänhet storlek S, men ibland kan jag ha storlek M i underdelen.

Så här är mina topp 5 favoritprodukter och hur jag använder dem i min vardag!  

1. Patagonia Nano Puff

Den Patagonia Nano puff jacka är förmodligen den mest använda jackan jag äger. I Finland kan du faktiskt bära den nästan året runt. Jag använder den som en pausjacka på vandringar, trekking och bouldering, som ett mellanlager under en skaljacka i kallare väder och som en avslappnad jacka på fritiden.
Jag använder den också nästan varje dag på hösten och våren, och den har också fungerat som en bra kudde på längre vandringar med övernattning. 😅

Jag gillar att jackan ryms i ett litet utrymme, är lätt att bära och håller vinden borta. Storlek S är perfekt för mig och den har fortfarande utrymme att röra sig och ett tunnare lager kan passa under den. En jacka i storlek M skulle också passa mig om jag vill att jackan ska vara lite överdimensionerad. Om jackan ska vara mer av ett mellanlager skulle jag rekommendera en normal storlek och en version utan huva.

Här är jag och min Nano Puff i kvällssolen på fjället i Lappland.

2. Patagonia Keps Coola skjortor

Patagonia's Cap Cool-skjortor är också en av mina personliga favoriter. Jag använder dem utomhus, på vandringar, löpning, klättring och ibland även på fritiden. De fungerar utmärkt i lite varmare väder från sen vår till tidig höst. De tar liten plats i packningen och väger inte mycket. Dessutom torkar de snabbt efter en vandring och börjar inte lukta efter varje aktiv dag. Det här är den typ av basskjortor som du vill bära för varje aktivitet!

Cap cool-skjortorna är ganska välsittande och jag använder storlek S, vilket jag tycker är en bra passform. Ärmarna är snygga men det finns en fin liten löshet runt kroppen.

Här är jag och min Cap Cool Daily tröja på toppen av Store Blåmann (Norge):

3. Népra Terra 2 strumpbyxor

Mina pålitliga boulderingtights gick sönder för över ett år sedan och jag kämpade länge efter det för att hitta nya som skulle kunna hantera de grova väggarna i boulderinghallarna. Jag bestämde mig för att testa de berömda Terra-tights från det finska företaget Népra för om de klarar av Crossfit-träning tänkte jag att de kunde klara av klättring också.

Och jag kan berätta för dig att jag gjorde rätt val. Det finns fortfarande inga hål i tightsens yta trots att de har använts mycket och har tagit många träffar från väggarna. Dessutom har Terra-tightsen världens bästa system i midjan vilket gör att du inte behöver lyfta upp tightsen hela tiden. Dessa tights fungerar även för löpning och andra typer av högtempoträning.

Tightsen är i ett skönt material och för mig var storlek S den perfekta passformen och jag kan säga att efter mer än ett års användning är de fortfarande lika snygga och passande som de var i början.

Här är jag och mina Terra-tights på det lokala klättergymmet.

4. Patagonia Caliza Rock-byxor

Inomhus klättrar jag gärna i tights, men av någon anledning, när jag klättrar skift utomhus på våren, vill jag ha lite annorlunda, lösare byxor. Kanske för att det på våren är bra att ha ett lager merinoull under byxorna också.

Det är då jag gräver fram mina favoritbyxor, Patagonia's Caliza Rock-byxor. Eller egentligen behöver jag inte ens gräva fram dem eftersom jag också bär dessa byxor nästan varje dag. Om jag var tvungen att välja ett par byxor att bära resten av mitt liv, skulle de vara dessa!

Jag använder normalt dessa byxor på min fritid, när jag är ute i skogen och naturligtvis klättrar. De har ett superskönt resårband i midjan och är gjorda i ett stretchigt material. I dessa byxor är storleksklassificeringen lite annorlunda och storlek 6 har varit helt rätt för mig.

Här är jag med Caliza Rock-byxor på ett snöigt boulderingpass på våren!

5. Hydro Flask Flaskor

En flaska som inte kan lovordas nog! Den här vattenflaskan som fungerar som en termosflaska är helt enkelt den bästa av alla flaskor. Den följer med mig i stort sett överallt och jag använder den till och med när jag arbetar hemifrån.
Den håller mitt dricksvatten ljummet på vintern och den fryser inte ens i minusgrader. Det är också en utmärkt flaska att ta med sig, till exempel varmt tevatten, på vinterresor. På sommaren håller den också vattnet fräscht och kallt.

Här är min Hydro Flask vid Altas Canyon (Norge):

Plus! Girlfriend Collective Tommy BH

Ytterligare en produkt som verkligen är värd att nämna är Girlfriend Collective's Tommy BH. Jag bär dem i princip varje dag och jag tycker att de är den bästa behån någonsin! Jag använder dem själv för både fritid och sport, även de mer aktiva som löpning. Tommy Bra's raka axelband klämmer inte dina axlar och de är bara super bekväma på dig. Jag använder storlek S och det är helt perfekt. Jag har också märkt att efter flera års aktiv användning kan de bli lite lösa, men jag tror att det är normalt eftersom jag bär dem varje dag 😅 

 

Så det var mina topp 5 plus 1 produkter från vår kollektion, skicka oss gärna ett meddelande om vi kan hjälpa dig att hitta dina favoriter! Du kan alltid maila oss på info@Weekendbee.com så finns jag där för att svara på dina meddelanden! Hoppas att höra från dig snart!

Med soliga hälsningar,
Marisa
Weekendbee