Aevor Trip Bag - Rygsæk anmeldelse af TestBee Rosie

Hos Weekendbee kører vi et ambassadørprogram kaldet TestBees. Aktive, sporty mennesker rekrutteres til at bruge bæredygtigt produceret sportstøj, og vi beder dem om at rapportere, hvordan de kan lide produkterne. Her kan du læse historien fra vores TestBee Rosie fra München.

Aevor Trip Bag - rygsæk anmeldelse af TestBee Rosie

Hej,

Jeg er Rosie, den nye tester. Jeg er en 29-årig studerende fra München. Det meste af tiden kan du finde mig enten cyklende i byen (i al slags vejr) eller klatring og vandretur i bjergene. At bruge så meget tid udendørs fører automatisk til en form for bevidsthed om vores smukke planet. Så bæredygtighed er et kæmpe emne for mig og har nogensinde været det. Det er en konstant vækst af viden for mig og jo mindre trin desto nemmere er det at integrere dem i min hverdag.

Se alle Aevor Trip Bags

 

Rosie TestBee

Funktionel. nem at håndtere, mange muligheder for brug

Weekendbee gav mig muligheden for nøje at vælge bæredygtige varer, som jeg kan bruge på flere måder. Som cyklist bruger jeg meget tid på min cykel, så en funktionel taske, som er nem at håndtere, er et must-have. Den skal være stor nok til studieting, dagligvarer og tøj til weekendture og jeg mangler en taske som er let at åbne, vandafvisende til brug hele året rundt.

Jeg fandt Aevor Trip Pack i bichrome. Den har et klassisk, men alligevel moderne design med mange muligheder for brug. Siden en måned har jeg testet denne Trip Pack og Jeg kunne ikke være mere glad for mit valg.

Morgen starter med nem pakning til dagen, en cirkulær lynlås bagpå hjælper med at åbne tasken helt. Tunge medicinbøger i midten, laptop ved det polstrede ekstra rum, vandflaske udenfor ved sidemasken og jeg er klar til dagen. Med en volumen på 26 l kan udvides op til 33 l alle mine ting finder sin position inklusive dagligvarer bagefter på rulletoppen.

Nem at pakke, nem at leve!

 

Aevor Trip bag

Komfortabel at bære, økologisk og etisk løsning

Inden for denne måned besøgte jeg min bror i weekenden og klatrede flere gange. Lige meget hvad gik Aevor Trip Pack med mig og Jeg fik mange komplimenter undervejs. Jeg er tilfreds med mit valg taske viste sig at have en bred vifte af anvendelser. det er behagelig at bære selv i timevis, og mit økologiske hjerte banker for bæredygtige løsninger.

For dem, der ønsker at blive informeret om de bæredygtige fakta, lavede jeg lidt research, før jeg valgte min Aevor taske på Weekendbee -siden. Hver vare på siden har sin egen beskrivelse om certificeringer og segl. Aevor Trip Pack er lavet af 50% genanvendte PET-flasker, rent veganske og er lavet under rimelige forhold. Der er ingen giftige kemikalier, intet børnearbejde og sikre arbejdsforhold for medarbejderne inkluderet.

  

Rosie TestBee

 

 

Det er en god følelse at have valgt et produkt, der bringer glæde og komfort til mig og som ikke har nogen skadelig historie. Et lille skridt, en lille glæde, som alle kan være med til at skabe for at leve i en bedre verden.

Bedst,

Rosie

 

Se den Aevor taske samling. 

 


Efterlad en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.