Aissas topp 5 Weekendbee-produkter

Aissa's Top 5 Weekendbee Products

Hei alle sammen! Dette er Aissa som skriver. Jeg er medgründer av Weekendbee sammen med mannen min Jukka. Vi feirer Weekendbees 5 års bursdag denne høsten. Wow, tiden flyr virkelig! Siden våre Weekendbee-teammedlemmer har mye erfaring med våre forskjellige produkter, tenkte vi at det ville være morsomt å samle våre "Topp 5 produktlister" for deg.

Dette er meg på ski i Alpene :)

Weekendbee ble grunnlagt for 5 år siden. Vi var i en situasjon med partneren min der vi brukte sports- og friluftsklær hver dag i livene våre.Under våre reiser vi hadde sett en trist utvikling i naturen som virkelig fikk oss til å lure på hvor vi kunne finne sportsklær laget så bærekraftig som mulig. Siden det ikke var lett å finne dem, bestemte vi oss for å løse dette problemet. Ved å ta med alt det bærekraftige sportstøyet i samme butikk!

Her er mine topp 5 produkter fra Weekendbee som jeg bruker nesten hver dag!

1. Patagonia dungenser hettegenser

Jakke som holder meg varm fra høst til vår, noen ganger også om sommeren! Flerbruk, høy kvalitet, god passform. Hva annet trenger du? Siden jeg blir lett kald, har jeg valgt dunversjonen. Hvis du leter etter en ikke-dunjakke som virkelig tjener deg fire sesonger av året, Patagonia Nano Puff er et flott alternativ.

Jeg er størrelse M og har størrelse M fra denne jakken. Passformen er normal, så jeg vil anbefale størrelsen du vanligvis bruker.

2. Veja Condor joggesko

Veja Condor joggesko

 

Jeg bruker disse bokstavelig talt hver dag, og de er så behagelige! Når jeg reiser lett, fungerer disse også for meg som løpe-/lette tursko og jeg trenger ikke ha med meg mange par sko.

Størrelsen er litt tettsittende i denne skoen, jeg er vanligvis størrelse 40, men med denne var jeg mellom størrelsene og bestemte meg for å ta størrelse 41 for å gjøre den mer komfortabel.

3. Houdini Power Houdi hettegenser

Houdini Power Houdi hettegenser

 

Min pålitelige hettegenser som jeg har i et par forskjellige farger. Det er litt dyrt, men verdt hver krone! Hvis jeg teller hvor mange ganger jeg har brukt hettegenseren, ville prisen per bruk vært kroner. Så behagelig at jeg bruker hettegenseren hver dag på hjemmekontoret mitt. Den blokkerer også litt vind, så om sommeren bruker jeg den som jakke når jeg leker ute med datteren min eller går tur med hunden vår.

Størrelsen er slim fit, så for øyeblikket bruker jeg størrelse L og den er perfekt. Jeg vil anbefale å størrelse opp én størrelse hvis du vil ha komfortabel passform og til og med to størrelser hvis du er ute etter en løs hettegenser.

4. Kjæreste BH

Kjærestekollektiv Tommy Bra

 

Jeg har nesten alle de forskjellige modellene av Girlfriend Collective BH-er og jeg bruker dem ved forskjellige anledninger. Tommy BH er min alle tiders, hverdagsfavoritt. Paloma BH Jeg bruker vanligvis til løping eller trening når jeg er ute etter maksimal støtte. Topanga BH er så pen med yoga og pilates topper.

I disse BH-ene bruker jeg min normale størrelse M og den er perfekt.

5. Gymnation Muscle Tank Top

Gymnation Muscle Tank Top

 

Jeg har prøvd mange forskjellige sportstopper, men dette er den desidert mest behagelige for sporten min. Min favoritt lette, luftige og pustende sportstopp er Gymnation Muscle Tank Top. Den har en avslappet, rett passform som gir fint plass til mellomkroppen. Hvis du er ute etter mer slim fit topp, brukes samme stoff i Trenings-topp.

Størrelsen er normal, så jeg har min normale størrelse M fra denne toppen. For enda mer avslappet passform kunne jeg lett gå for en størrelse L også.