Gratis snelle levering voor bestellingen van meer dan 119 € in Europa - wereldwijde verzending

0

Je kar is leeg

juni 15, 2019 2 Min gelezen

Bij Weekendbee hebben we een ambassadeursprogramma genaamd TestBees. Actieve, sportieve mensen worden geworven om duurzaam geproduceerde sportkleding te gebruiken en we vragen hen te melden hoe ze de producten bevallen. Hier lees je het verhaal van onze TestBee Rosie uit München.

Aevor Reistas - rugzak recensie door TestBee Rosie

Hallo,

Ik ben Rosie de nieuwe tester. Ik ben een 29-jarige student uit München. Meestal kun je me vinden op fietsen in de stad (bij alle weersomstandigheden) of klimmen en wandelen in de bergen. Zoveel tijd buitenshuis doorbrengen leidt automatisch tot een soort bewustzijn voor onze prachtige planeet. Duurzaamheid is dus een enorm onderwerp voor mij en is dat altijd geweest. Het is voor mij een constante groei van kennis en hoe kleiner de stappen, hoe gemakkelijker het is om ze in mijn dagelijks leven te integreren.

Bekijk alle Aevor

 

Rosie TestBee

Functioneel. gemakkelijk te hanteren, veel gebruiksmogelijkheden

Weekendbee gaf mij de mogelijkheid om zorgvuldig duurzame items te kiezen die ik op meerdere manieren kan gebruiken. Als fietser breng ik veel tijd door op mijn fiets, dus een functionele tas, die gemakkelijk te hanteren is, is een must-have. Het moet groot genoeg zijn voor studiespullen, boodschappen en kleding voor weekendtrips en ik heb een tas nodig die gemakkelijk te openen is, waterafstotend en het hele jaar door kan worden gebruikt.

Ik vond het Aevor Trip Pack in bichrome. Het heeft een klassiek, maar toch modern design met veel gebruiksmogelijkheden. Sinds een maand test ik dit Trip Pack en Ik kon niet blijer zijn met mijn keuze.

De ochtenden beginnen met gemakkelijk inpakken voor de dag, een ronde ritssluiting aan de achterkant helpt om de tas volledig te openen. Zware medicijnboeken in het midden, laptop bij het gewatteerde extra vak, bidon buiten aan de zijkant mesh en ik ben klaar voor de dag. Met een inhoud van 26 l uitbreidbaar tot 33 l al mijn spullen vinden hun positie inclusief de boodschappen achteraf bij de roll-top.

Gemakkelijk inpakken, gemakkelijk leven!

 

Aevor Trip bag

Comfortabel om te dragen, ecologische en ethische oplossing

Binnen deze maand bezocht ik mijn broer in het weekend en ging meerdere keren klimmen. Wat er ook gebeurde, het Aevor Trip Pack ging met me mee en Onderweg kreeg ik veel complimenten. Ik ben tevreden met mijn keuze, de tas bleek een breed scala aan toepassingen te hebben. Het is comfortabel om te dragen zelfs urenlang en mijn ecologische hart klopt voor duurzame oplossingen.

Voor degenen die op de hoogte willen blijven van de duurzame feiten, ik heb wat research gedaan voordat ik mijn Aevor tas uitkoos op de Weekendbee pagina. Elk item op de pagina heeft zijn eigen beschrijving over certificeringen en zegels. Het Aevor Trip Pack is gemaakt van 50% gerecyclede PET-flessen, puur veganistisch en is gemaakt onder eerlijke omstandigheden. Er zijn geen giftige chemicaliën, geen kinderarbeid en veilige werkomstandigheden voor werknemers inbegrepen.

  

Rosie TestBee

 

 

Het is een goed gevoel om een product te hebben gekozen dat mij plezier en comfort brengt en geen schadelijke geschiedenis heeft. Een kleine stap, een kleine vreugde die iedereen kan helpen creëren om in een betere wereld te leven.

Best,

Rosie

 

Zie de Aevor tassen collectie. 

 

laat een reactie achter

Opmerkingen worden goedgekeurd voordat ze worden weergegeven.