Marisa's top 5 Weekendbee products

Hallo! Dit is Marisa aan het schrijven. Ik heb gewerkt bij Weekendbee nu meer dan 2 jaar en ik behandel de dagelijkse klantenservice en werk als inkoopcoördinator. Ik doe ook een deel van de social media posts voor ons en de nieuwsbrieven zijn ook mijn handschrift. In de twee jaar dat ik nu bij Weekendbeeen zelfs daarvoor heb ik de producten die we verkopen actief gebruikt in mijn hobby's en vrije tijd, en vandaag vertel ik jullie mijn top 5 favoriete producten uit onze collectie!

Dit ben ik op een Weekendbee reis in Nuuksio!

Ik draag eigenlijk altijd graag sportkleding en ik heb ook veel verschillende hobby's zoals trailrunning, boulderen, yoga, kajakken, skiën en ijszwemmen. 🧘‍♀️🧗‍♀️🚣‍♀️🏃‍♀️

Ik ben ook graag in de natuur en maak dagelijks wandelingen in de plaatselijke bossen. Op langere vakanties ga ik graag naar Noorwegen, waar ik tijd in de bergen kan doorbrengen en ze kan bedwingen. Daarom wil ik dat mijn kleding kan worden aangepast aan verschillende sporten en natuurlijk duurzaam en functioneel is in de gevarieerde weersomstandigheden hier in Finland.

Ik zal je ook vertellen over de maat van de producten die ik gebruik en hoe ik vind dat de pasvorm overeenkomt met de maat, zodat dit jou ook helpt om de juiste maat te kiezen. Mijn maat is meestal maat S, hoewel ik soms maat M draag in de broekjes.

Dit zijn mijn top 5 favoriete producten en hoe ik ze in mijn dagelijks leven gebruik!  

1. Patagonia Nano Puff

De Patagonia Nano puff jas is waarschijnlijk het meest gebruikte jack dat ik heb. In Finland kun je het bijna het hele jaar door dragen. Ik gebruik het als breakjack tijdens wandeltochten, trektochten en boulderen, als mid-layer onder een shelljack bij kouder weer en als casual jack in mijn vrije tijd.
Ik gebruik het ook bijna elke dag in de herfst en lente en het heeft ook gewerkt als een geweldig kussen op langere nachtelijke wandelingen. 😅

Ik vind het fijn dat het jack zo klein is, licht is om te dragen en de wind op afstand houdt. Maat S is perfect voor mij en er is nog steeds bewegingsruimte en er passen dunnere lagen onder. Een jas in maat M zou me ook passen als ik de jas een beetje te groot wil. Als de jas meer een mid-layer wordt, zou ik aanraden om een normale maat te nemen en een versie zonder capuchon.

Hier zie je mij en mijn Nano Puff in de avondzon op de hoogvlakten van Lapland.

2. Patagonia Cap Cool overhemden

Patagonia's Cap Cool overhemden zijn ook een van mijn persoonlijke favorieten. Ik draag ze buiten, tijdens wandeltochten, hardlopen, klimmen en ook af en toe in mijn vrije tijd. Ze zijn geweldig bij iets warmer weer, van de late lente tot de vroege herfst. Ze nemen weinig ruimte in beslag en wegen niet veel. Bovendien drogen ze heel snel na een wandeling en beginnen ze niet te stinken na elke actieve dag. Dit zijn het soort basisshirts dat je bij elke activiteit wilt dragen!

Cap cool shirts zijn vrij getailleerd en ik draag maat S, wat volgens mij een goede pasvorm is. De mouwen zijn nauwsluitend, maar er zit een mooi beetje los rond het lichaam.

Hier zie je mij en mijn Cap Cool dagelijks shirt bovenop de Store Blåmann (Noorwegen):

3. Népra Terra 2 maillot

Mijn vertrouwde boulderpanty viel meer dan een jaar geleden uit elkaar en ik heb daarna lang geworsteld om een nieuwe te vinden die de ruwe wanden van de boulderhallen aan zou kunnen. Ik besloot de beroemde Terra Panty van het Finse bedrijf Népra want als ze Crossfit workouts aankunnen, dacht ik dat ze ook klimmen aankonden.

En ik kan je vertellen dat ik de juiste keuze heb gemaakt. Er zitten nog steeds geen gaten in het oppervlak van de panty, ook al is hij veel gebruikt en heeft hij veel klappen van de muren gehad. Bovendien hebben de Terra tights het beste systeem ter wereld in de taille, waardoor je de tights niet steeds hoeft op te tillen. Deze tights zijn ook geschikt voor hardlopen en andere vormen van hoogtempo training.

De tights zitten goed en voor mij was de maat S de perfecte pasvorm en ik kan zeggen dat ze na meer dan een jaar gebruik nog steeds even goed zitten als in het begin.

Hier zie je mij en mijn Terra Panty in de plaatselijke klimzaal.

4. Patagonia Caliza Rock broek

Binnenshuis klim ik graag in panty's, maar om de een of andere reden wil ik, als ik in de lente buiten klim, een iets andere, lossere broek dragen. Misschien omdat het in de lente goed is om ook een merinowollen laag onder de broek te dragen.

Op dat moment haal ik mijn favoriete broek tevoorschijn, Patagoniade Caliza Rock broek. Of eigenlijk hoef ik hem niet eens uit te graven, want ik draag deze broek ook bijna elke dag. Als ik één broek zou moeten kiezen om de rest van mijn leven te dragen, dan zou het deze zijn!

Ik gebruik deze broek normaal gesproken in mijn vrije tijd, als ik in het bos ben en natuurlijk als ik aan het klimmen ben. Hij heeft een supercomfortabele elastische tailleband en is heerlijk rekbaar. Bij deze gaat de maatindeling een beetje anders en maat 6 was precies goed voor mij.

Hier ben ik met Caliza Rock Broek tijdens een besneeuwde lentebouldersessie!

5. Hydro Flask flessen

Een fles die niet genoeg geprezen kan worden! Deze waterfles die fungeert als thermosfles is gewoon de beste van alle flessen. Deze fles gaat bijna overal mee naartoe en ik gebruik hem zelfs als ik thuis werk.
Hij houdt mijn drinkwater lauw in de winter en hij bevriest niet, zelfs niet bij vriestemperaturen. Het is ook een geweldige fles om bijvoorbeeld warm theewater mee te nemen op winterreisjes. In de zomer houdt hij het water ook fris en koud.

Hier is mijn Hydro Flask bij Altas Canyon (Noorwegen):

Plus! Girlfriend Collective Tommy BH

Nog een product dat echt het vermelden waard is, is Girlfriend Collectivede Tommy beha. Ik draag deze eigenlijk elke dag en ik vind ze de beste beha ooit! Ik gebruik ze zelf zowel in mijn vrije tijd als tijdens het sporten, zelfs de meer actieve sporten zoals hardlopen. De rechte schouderbandjes van Tommy Bra's drukken niet op je schouders en ze zitten gewoon super comfortabel. Ik draag maat S en dat zit gewoon perfect. Ik heb ook gemerkt dat ze na een paar jaar actief gebruik een beetje los kunnen gaan zitten, maar ik denk dat dit normaal is omdat ik ze elke dag draag. 😅 

 

Dus dat was mijn top 5 plus 1 van producten uit onze collectie, stuur ons een berichtje als we je kunnen helpen om jouw topfavorieten te vinden! Je kunt ons altijd mailen op info@Weekendbee.com en ik zal je berichten beantwoorden! Ik hoop snel van je te horen!

Zonnige groeten,
Marisa
Weekendbee