Marisa's top 5 Weekendbee products

Hei! Dette er Marisa som skriver. Jeg har jobbet hos Weekendbee i over 2 år nå, og jeg håndterer den daglige kundeservicen og jobber som innkjøpskoordinator. Jeg gjør også noen av innleggene på sosiale medier for oss, og nyhetsbrevene er også min håndskrift. I løpet av de to årene jeg har jobbet hos Weekendbee, og til og med før det, har jeg aktivt brukt produktene vi selger i mine hobbyer og fritid, og i dag er jeg her for å fortelle deg mine topp 5 favorittprodukter fra vår samling!

Dette er meg på Weekendbee-tur i Nuuksio!

Jeg liker å bruke sportsklær stort sett hele tiden, og jeg har også mange forskjellige hobbyer som stiløping, buldring, yoga, kajakkpadling, ski og issvømming. 🧘‍♀️🧗‍♀️🚣‍♀️🏃‍♀️

Jeg elsker også å være i naturen og gå daglige turer i den lokale skogen. På lengre ferier drar jeg gjerne mot Norge, hvor jeg får tilbringe tid på fjellet og erobre dem. Dette er grunnen til at jeg ønsker at klærne mine skal tilpasses forskjellige idretter og selvfølgelig skal være slitesterke og funksjonelle i de varierte værforholdene her i Finland.

Jeg vil også fortelle deg om størrelsen på produktene jeg bruker og hvordan jeg føler at passformen samsvarer med størrelsen deres, slik at dette også hjelper deg til å velge riktig størrelse. Størrelsen min er vanligvis størrelse S, selv om jeg noen ganger kan bruke størrelse M i underdelen.

Så her er mine topp 5 favorittprodukter og hvordan jeg bruker dem i hverdagen!  

1. Patagonia Nano Puff

Patagonia Nano puffjakke er nok den mest brukte jakken jeg eier. I Finland kan du faktisk bruke den nesten hele året. Jeg bruker den som pausejakke på fotturer, trekking og buldring, som mellomlag under en skalljakke i kaldere vær og som en fritidsjakke på fritiden.
Jeg bruker den også nesten hver dag om høsten og våren, og den har også fungert som en flott pute på lengre turer over natten. 😅

Jeg liker at jakken pakkes på en liten plass, er lett å ha på og holder vinden i sjakk. Størrelse S er perfekt for meg og den har fortsatt plass til å bevege seg og et tynnere lag kan passe under den. En størrelse M jakke ville også passet meg hvis jeg ville at jakken skulle være litt oversize. Hvis jakken skal være mer et mellomlag, vil jeg anbefale å kjøpe en vanlig størrelse og en hetteløs versjon.

Her er meg og mitt Nano Puff i kveldssolen på fjellene i Lappland.

2. Patagonia Cap Kule skjorter

Patagonia's Cap Kule skjorter er også en av mine personlige favoritter. Jeg bruker dem utendørs, på fotturer, løping, klatring og også av og til på fritiden. De fungerer utmerket i litt varmere vær fra sen vår til tidlig høst. De tar liten plass når de er pakket og veier ikke mye. I tillegg tørker de veldig raskt etter en fottur og begynner ikke å lukte etter hver aktiv dag. Dette er den typen basisskjorter du vil ha på deg til enhver aktivitet!

Cap kule skjorter sitter ganske godt og jeg bruker størrelse S som jeg synes passer bra. Ermene sitter tettsittende, men det er en fin liten løshet rundt kroppen.

Her er meg og mitt Cap Cool Daily skjorte på toppen av Store Blåmann (Norge):

3. Népra Terra 2 tights

Mine pålitelige buldretights falt fra hverandre for over et år siden, og jeg kjempet lenge etter det med å finne nye som ville være i stand til å håndtere de røffe veggene i buldrehallene. Jeg bestemte meg for å teste den berømte Terra tights fra det finske selskapet Népra fordi hvis de kan takle Crossfit-trening, tenkte jeg at de kunne takle klatring også.

Og jeg kan fortelle deg at jeg tok det riktige valget. Det er fortsatt ingen hull i overflaten på tightsen selv om de har vært gjennom mye bruk og har tatt mange treff fra veggene. På toppen av det har Terra tightsen verdens beste system i midjen som gjør at du ikke trenger å løfte tightsen opp hele tiden. Disse tightsen fungerer også til løping og annen type trening i høyt tempo.

Tightsen er et tettsittende materiale og for meg passet S-størrelsen perfekt, og jeg kan si at etter mer enn ett års bruk er de fortsatt like tettsittende og passende som de var i begynnelsen.

Her er meg og min Terra tights på det lokale klatrehallen.

4. Patagonia Caliza Rock bukser

Innendørs liker jeg å klatre i tights, men av en eller annen grunn, når jeg klatrer skift ute om våren, vil jeg ha på meg litt annerledes, løsere bukser. Kanskje fordi det på våren er godt å passe et merinoulllag under buksene også.

Det er da jeg graver frem alle mine favorittbukser, Patagonias Caliza Rock-bukser. Eller faktisk, jeg trenger ikke engang å grave dem fordi jeg også bruker disse buksene nesten hver dag. Hvis jeg måtte velge ett par bukser å ha på meg resten av livet, ville det vært disse!

Jeg bruker vanligvis disse buksene på fritiden, når jeg er ute i skogen og selvfølgelig klatrer. De har en superbehagelig elastisk linning og er et flott stretchmateriale. I disse går størrelsesklassifiseringen litt annerledes og størrelse 6 har vært helt riktig for meg.

Her er meg med Caliza Rock Pants på en snørik vårbuldreøkt!

5. Hydro Flask flasker

En flaske som ikke kan prises nok! Denne vannflasken som fungerer som en termosflaske er rett og slett den beste av alle flasker. Denne flasken går med meg stort sett overalt, og jeg bruker den til og med når jeg jobber hjemmefra.
Det holder drikkevannet mitt lunkent om vinteren og det fryser ikke selv i minusgrader. Det er også en fin flaske å ta med seg for eksempel varmt tevann på vinterturer. Om sommeren holder den også vannet friskt og kaldt.

Her er min Hydroflaske ved Altas Canyon (Norge):

I tillegg til! Kjærestekollektiv Tommy Bra

Et produkt til som virkelig er verdt å nevne er Kjærestekollektivets Tommy Bra. Jeg bruker disse stort sett hver dag, og jeg synes de er den beste bh-en noensinne! Jeg bruker dem selv til fritid så vel som sport, selv de mer aktive liker å løpe. Tommy Bras rette skulderstropper klemmer ikke skuldrene dine, og de er bare superkomfortable på deg. Jeg bruker størrelse S og det er perfekt. Jeg har også lagt merke til at etter flere år med aktiv bruk kan de bli litt løse, men jeg tror dette er normalt da jeg bruker dem hver dag 😅 

 

Så det var mine topp 5 pluss 1 produkter fra samlingen vår, send oss ​​en melding hvis vi kan hjelpe deg med å finne dine favorittfavoritter! Du kan alltid sende oss en e-post på info@weekendbee.com, så er jeg der for å svare på meldingene dine! Håper å høre fra deg snart!

Solfylte hilsener,
Marisa
Helgebi