0

Din vagn är tom

juni 15, 2019 1 min läst

Weekendbee 

Aevor  

Hej,

Jag är Rosie, den nya testaren. Jag är en 29-årig student från München. För det mesta kan du hitta mig antingen cyklande i staden (i alla väder) eller klättrande och vandrande i bergen. Att tillbringa så mycket tid utomhus leder automatiskt till någon form av medvetenhet om vår vackra planet. Så hållbarhet är ett stort ämne för mig och har alltid varit det. Det är en ständig kunskapsökning för mig och ju mindre steg jag tar, desto lättare är det att integrera dem i min vardag.

Aevor 

 

Rosie TestBee

Funktionell. lätt att hantera, många användningsmöjligheter.

Weekendbee 

Aevor  Den har en klassisk men ändå modern design med många användningsmöjligheter.  Jag kunde inte vara mer nöjd med mitt val.

Enkel packning för dagen, en cirkulär dragkedja på baksidan hjälper till att öppna väskan helt.  Alla mina saker hittar sin plats. 

Lätt att packa, lätt att leva!

 

Aevor 

Bekväm att bära, ekologisk och etisk lösning

Aevor  Jag fick många komplimanger på vägen.  Väskan visade sig ha ett brett användningsområde.  bekväm att bära 

Aevor  Weekendbee  Aevor  

  

Rosie TestBee

 

 

Det är en bra känsla att ha valt en produkt som ger mig glädje och komfort och som inte har någon skadlig historia. Ett litet steg, en liten glädje som alla kan bidra till att skapa för att leva i en bättre värld.

Bäst,

Rosie

 

Aevor väskkollektion.