REKRY: Kausimyyjä Weekendbee POP UP myymälään, Helsinki

Vastuullisten urheiluvaatteiden verkkokauppa Weekendbee etsii kausimyyjää ajanjaksolle 27.11-23.12. Järjestämme jälleen huippusuositun POP UP -myymälän kauppakeskus REDIssä, Helsingissä. 

Etsimme tiimiimme kahta aktiivista ja oma-aloitteista myyjää, joiden vastuualueena on huolehtia POP UP myymälän päivittäisestä asiakaspalvelusta. Asiakkaat ovat meidän toiminnan ytimessä ja meille on todella tärkeää palvella asiakkaitamme hyvin. 

Millaista tyyppiä etsimme:

  • Sinulla on kokemusta myymälätyöskentelystä
  • Oma-aloitteisuus ja työhön tarttuminen on meille tärkein ominaisuus
  • Sosiaalisuus ja asiakkaista huolehtiminen on sinulle helppoa. Meillä asiakas on aina oikeassa
  • Olet aktiivinen ja harrastat vapaa-ajallasi monipuolisesti ulkoilua ja liikuntaa
  • Olet kiinnostunut vastuullisuusasioista 
Mikä on Weekendbee?

Weekendbee on vuonna 2018 perustettu suomalainen vastuullisiin urheilu- ja ulkoiluvaatteisiin erikoistunut verkkokauppa. 

Mitä tarjoamme:

Työaika on arkisin klo 15-20.15, lauantaisin 9.45-18.15 ja sunnuntaisin 11.45-18.15. Työtunteja on 35 tuntia/viikko jakautuen kuudelle työpäivälle. Myös pienemmistä tuntimääristä ja lyhyemmästä ajanjaksosta on mahdollista keskustella.

Työtehtävän palkka on kaupan alan TESin palkkaryhmä B1 mukaan 12,62€/h, jonka päälle tulevat palkan lisät määräytyvät työehtosopimuksen mukaisesti.

Työn aloituspäivämäärä on 27.11. Toivomme hakijoiden lähettävän lyhyen hakemuskirjeen sekä CV:n viimeistään 29.10. osoitteeseen rekry@weekendbee.com. Voit laittaa mukaan myös vapaaehtoisen videotervehdyksen. Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella: aissa@weekendbee.com.