0

Tu carrito está vacío

Weekendbee reseñas

Based on 6229 reviews
76%
(4751)
18%
(1114)
4%
(248)
1%
(72)
1%
(44)

Oli kiva kun tilaus toimitettiin nopeasti.

W's Condor 2 Alveomesh Running Shoes - Recycled Plastic Bottles

Hyvä

Vaikuttaa laadukkaalta ja istuu hyvin lapsen selkään

W's Micro Snap Fleece

Very soft and lightweight, ideal for extra layer hiking.

Défectueux

Après 30 min d'utilisation, il ne fonctionne plus. Il a pourtant été rechargé et le voyant s'allume mais les hélices ne se mettent pas en route.
Il semblerait que le système de sécurité bloque le démarrage. Il est propre, nettoyé, mais je me demande si le pas de vis n'est pas en cause. Pour le prix je n'en suis pas satisfaite.

Mukava swetari

Ihanan pehmeä swetari jokapäiväiseen käyttöön.

Nätti peruspaita

Koko oli reilu, vaikka valitsin kokotaulukon mukaan. Pienempi koko olisi istunut kauniimmin. Materiaali vaikutti mukavalle ja selän leikkaus nätti. En ole vielä ehtinyt käyttää.

Trusted companion

This is my 2nd Torrentshell. Best product price wise of Patagonia.

Sports juomapullo

Iso, kevyt, hyvännäköinen juomapullo. Sopii hyvin käteen. Miinuksena sanoisin, että juomakorkin avaus ja sulkeminen ei kovin sujuvaa.

Laadukkaat housut

Laadukkaat ja käytännölliset. Vyötärökaistale aika lantiolla. Pientä kokoa. Normaalisti M-kokoa, otin L ja ei saa olla yhtään pienempi, että mahtuu.

So far so good!

Have had these for a few weeks and they are exactly what I was looking for. I have a foot injury and need a higher running shoe that is sustainably made and this is exactly what I was looking for. I used to buy Hoka's but I will now stick with these and would recommend.

Aikaisemmassa Mons Royale mallissa rinnan alla oleva kaistale oli leveämpi, minkä ansiosta liivit olivat napakat ja pysyivät hyvin päällä. Tässä mallissa leveä nauha on korvattu kapealla kuminauhamaisella kaistaleella, joka ei pidä liivejä kunnolla paikallaan.

Housujen kangas on napakkaa ja vyötärö korkea ja tukeva. Nämä ovat toiset samanlaiset housut minulla ja pidän kovasti mallista, koska pysyvät jalassa hyvin juostessa. Normal lahje ei ole täyspitkä 180cm pituiselle. Vanhoissa trikoissani lahje on mielestäni pidempi ja plum väri ei vastaa kuvan housujen väriä.

Cozy

My usual size is small and it fits just right to wear over a jumper. The color is very nice and it is super warm.

Harmaat

Kivan malliset ja tuntuiset, mutta kuvauksesta poiketen harmaat, eikä mustat housut. Joten pettymys ja palautukseen.

Hele fijne fleece

Echt een super fleece van Patagonia, hij valt ruim dus je kan hem fijn dragen over meerdere lagen kleding en jezelf zo goed warm houden. Ik woon tegenwoordig in deze fleece, trek hem niet meer uit!

Kasku Beanie - 100% Organic Merino Wool

Mukava ohut panta. Mahtuu hyvin laskettelukypärän alle eikä paina.

Mukavan lämmin ja napakka panta. Uusi suosikki!

W's Smekker Wool Pant - 100% Merino Woo

Housut ovat mukavat jalassa, ihanan pehmeät ja menevät hyvin toisten housujen alle. Hengittävät ja lämmittävät samaan aikaan. Vyötärön resori saattaa painaa jos asettuu juuri navan kohdalle se ainut huono asia housuissa. Ei myöskään paksuimmat merinot, mutta sopivat Suomen talveen.

Hyvät urheiluliivit

Todella hyvät liivit, ei paina hartioita. Tilasin heti perään toisetkin kun tiesin että tulee käyttöön niin salille kuin vapaa-aikaan.

Erinomainen

Juuri sellainen mitä hain.

Comfortable and some support

Since I got these, I have been wearing only these. I would probably need a little more support, but I don’t care. Very comfortable!

W's Condor 2 Alveomesh Running Shoes - Recycled Plastic Bottles